Vladimira Popovića 14/9a 0607098331; 064 510 24 42 m83websajtovi@gmail.com
Izrada Sajtova -Profesionalna Izrada Sajtova – Održavanje Sajtova
Izrada sajtova i web prodavnica prema vašim potrebama: Rešavamo za vas sva pitanja oko izrade kvalitetnog, modernog i SEO Optimizovanog web sajta ili uspešne online prodavnice. 

Ako vas interesuje Izrada Sajtova koji će raditi za vas, na pravom ste mestu. imamo raznovrsne ponude i rešenja za vas.  Ovde Možete Pogledati Kako Se Pravi Web Sajt.

Izrada sajtova se pristupa i transportiraju

se sa Hypertext Transfer Protocolom (HTTP), koji može opcionalno upotrijebiti enkripciju (HTTP Secure, HTTPS) da omogući sigurnost i privatnost za korisnika od sadržaja web-stranice. Korisnička aplikacija, obično internetski preglednik, renderira sadržaj stranice prema HTML markup instrukcijama na monitoru.

Stranice na web-sajtu mogu često biti preuzete preko jednostavnog Uniform Resource Locatora (URL), koji se zove i web-adresa. URL-ovi stranica organiziraju stranice u hijerarhiju, iako hyperlinking između njih izražava doživljaj strukture stranice čitaocu i vodi navigaciju čitaoca sajta koja uglavnom obuhvata početnu stranicu s većinom linkova na web-sadržaju sajta, a, dopunski, i prema linkovima “O (nama)”, “Kontakt” i sl.

Neke web-stranice zahtijevaju pretplatu za pristup nekim ili svim svojim sadržajima. Primjeri pretplate web-sajtovima uključuju dosta poslovnih stranica, dijelova web-stranica za novosti, akademskim sajtovima, sajtovima za igrice, razmjenu datoteka, forumima, web-mailovima, društvenim mrežama itd.

1204809_pexelsphoto196644-1_ls

Statički Web Sajtovi

Statički web-sajtovi su oni koji sadrže neke informacije koje se ne menjaju i ne osvežavaju na duže vreme, ili dok oni postoje

html

Dinamički Web Sajtovi

Dinamički web-sajtovi su oni čiji se sadržaj često osvežava i dopunjava novim informacijama. To su, na primer, portali sa vestima, forumi i sl., na kojima se svakodnevno mogu naći novi sadržaji i informacije. Ovakvi sajtovi su većinom mnogo popularniji i mnogo posećeniji.