Vladimira Popovića 14/9a 0607098331; 064 510 24 42 m83websajtovi@gmail.com
Svima je poznato da se upravo „online“ svakodnevno vrše ogromne robne i novčane transakcije, Izrada Internet Prodavnice i e-commerce kompanije imaju najveći udeo u tome. Online prodavnica ima mnogo prednosti, počev od toga da je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, pa preko izbora različitih proizvoda na jednom mestu, „plaćanje iz fotelje“, odnosno uz pomoć kreditne kartice ili pouzećem, kućna dostava i još mnogo toga. Isto tako možete u okviru artikla za koji ste zainteresovani da pogledate ocene, pohvale ili kritike na račun istog na osnovu čega se možete odlučiti o kupovini. U našoj ponudi možete, izmeđuostalog naći usluge izrade internet prodavnice koja je u suštini obavezna ukoliko se bavite trgovinom i prodajom artikala putem interneta. Nudimo izradu internet prodavnice u okviru izrade web sajta ili ugradnju web prodavnice u postojeći sajt. Ovde možete pogledati naše projekte. Detaljnije objašnjnje o internet prodavnicama.

Cilj nam je pre svega da našem klijentu, u trenutku kada mu isporučimo gotov projekat, omogućimo što lakše manipulisanje sadržajem, lako dodavanje artikala, kategorija i ostalih detalja koji prate jednnu web prodavnicu. Posetiocima vaše internet prodavnice ćemo omogućiti detaljan i lak pregled robe, lako snalaženje kroz pretragu i stranice, što kvalitetnije informacije o proizvodima i uslugama kojima raspolažete. Celokupan sistem jedne prodavnice se sastoji iz CMS sistem za upravljanje prodavnicom, neograničen broj proizvoda, neograničen broj kategorija, omogućeni popusti i kuponi, izveštaji od prodaje, ocene proizvoda, pretraga proizvoda, komentarisanje proizvoda, više valuta, više jezika, neograničen broj stranica sa informacijama, SEO optimizacija prodavnice i još mnogo drugih detalja koji će vašu web prodavnicu učiniti savršenim mestom za „online“ kupovinu.

WooCommerce

WooCommerce je najpopularniji, open source dodatak Word Press-u. Ovaj softver je namenjen sajtovima koji se bave internet trgovinom. Nastao je 2011. godine od strane WooThemes, a 2014. godine u avgustu mesecu premašio je broj od 380.000 sajtova koji koriste WooCommerce. Prvobitno, WooCommerce podržava plaćanje kreditnom karticom, PayPal, BACS i plaćanje pouzećem, ali ostavlja mogućnost za „pluginove“, odnosno dodatke za druge načine plaćanja. Moguće je podešavanje besplatne dostave, kupona, popusta, pregled dolazećih porudžbina, preostale količine proizvoda, pregled dnevne, nedeljne i mesečne prodaje. WooCommerce daje prostora velikom broju priključaka i ekstenzija i prosto je nemoguće sve ih nabrojati. Pogodan je za SEO optimizaciju.

PrestaShop

PrestaShop je open source sistem za internet trgovinu. Podržava sledeće načine plaćanja: DirecPay, Google Checkout, Authorize.Net, Skrill, PayPal, PayPal Payments Pro i EBANX Checkout. Dostupan je od 2007. godine i napisan je PHP programskom jeziku. Podrazumevano radi za MySQL bazama podataka. PrestaShop je preveden na 63 svetska jezika, ali samo 9 imaju potpun prevod i podršku.

Magento

Magento je open source CMS sistem za web sajtove namenjene internet trgovini. Nastao je 2008. godine pod imenom Bento. Napisan je u PHP programskom jeziku, koristi MySql relacione baze podataka i ekemente Zend Framework-a. Sadržaj se lako optimizuje za Google pretragu. Podržava sve načine plaćanja, i omogućava širok spektar priključaka i dodataka. Iskustvima korisnika, manipulisanjem sadržaja Magenta je komplikovanije od ostalih open source e-commerce sistema, međutim logika sistema je jako dobra. Tema, odnosno izgled Magento marketa je standardizovan, ali je omogućeno prilagođavanje HTML, CSS i PHP koda vašim potrebama.

WooCommerce 95%
PrestaShop 77%
Magento 70%