Vladimira Popovića 14/9a 0607098331; 064 510 24 42 m83websajtovi@gmail.com
Izrada Sajtova -Profesionalna Izrada Sajtova – Održavanje Sajtova

O nama: M-83  je osnovan 2013. godine sa verovanjem da će spoj umetnosti, poznavanja biznisa i informacionih tehnologija omogućiti stvaranje značajnog i trajnog interaktivnog doživljaja. Ovu formulu smo prihvatili od početka i ugradili smo je u našu kulturu.

Mi smo privatna kompanija koja pruža isključivo kvalitetne usluge od svog osnivanja. Po osnivanju firme, fokus poslovnih aktivnosti bio je usmeren na Internet marketing, ali vremenom, kako bismo zadovoljili potrebe klijenata, M-83  se razvio u kompaniju sa lepezom usluga koje uključuju biznis konsalting, konsalting u ugostiteljstvu, razvoj veb aplikacija, razvoj B2B i B2C aplikacija, grafički dizajn itd.

Od samog početka, mi smo sarađivali sa svetski renomiranim kompanijama, brendovima i njihovim partnerima kako bismo se na najbolji način povezali sa onlajn potrošačima, kupcima i širom publikom.

Kao prva lokalna advertajzing agencija koja je definisala i primenjivala principe Internet brendinga, M-83  se posvetio i angažovao da potpomogne rast „onlajn“ i „oflajn“ brendova integrisanjem kreativne strategije i modernih informacionih tehnologija.

Više od četri godina M-83 primenjuje svoje inovativne biznis strategije i modele kako bi preporodili brendove, povećali njihov promet i povezali ih sa klijentima, kupcima i korisnicima.

Izrada Web Sajtova

KREATIVNI

Osmišljavamo originalni vizuelni identitet vaše kompanije koji osvaja već pri prvom pogled

TAČNI!

Ponosimo se višegodišnjom saradnjom sa klijentima koji ističu tačnost i blagovremenost kao naše osobine na koje se najviše oslanjaju.

MAGIČNI!

Stvaramo elegantne sajtove, koji su jasni i intuitivni, a čija je izmena sadržaja jednostavna.

UPOZNAJMO SE

Naš biznis se temelji na dobrim međuljudskim odnosima. Trudimo se da sa svim klijentima ostvarimo pre svega prijateljski odnos.